top of page

DERMAPEN4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. 

 

Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

behandling.jpeg

Microneedling

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedlingverktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparat som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

hand.jpeg
behandling-modell-brunett.jpeg
Nina-Beauty54964.jpg
Nina-Beauty54776.jpg

Dermapen4

från 2 495:-

Med Dermapen4 kan man behandla:

  • Huduppstramning och föryngring

  • Fina linjer och rynkor

  • Stora porer

  • Oren hud och acne

  • Milier

  • Keratosis pilares

  • Pigmenteringar

  • Ärr, inklusive acneärr

  • Kirurgiska ärr och brännskador

  • Hudbristningar och alopecia

 

Ytligare behandlingar kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad, får fin lyster och glow. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, med Dermapen har förre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur på 3–6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30–60 minuter och bör för bästa resultat upprepas på 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter en Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

 

Ansikte 2 495:-

Ansikte och hals 3 495:-

Ansikte, hals och dekolletage 4 495:-

KURKORT!
5 240 kr (ord. pris 7 485 kr)

Obs! Våra Dermapenbeh. går EJ att boka online. Ring 054-21 15 95 eller besök oss.

Dermapen 4

Dermapen 4

Spela video

Före och efter

Klicka på bilderna för att se dem i sin helhet.

bottom of page