DERMAPEN4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.

 

Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. 

Microneedling

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedlingverktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparat som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Dermapen4

 

Med Dermapen4 kan man behandla:

 • Huduppstramning och -föryngring

 • Fina linjer och rynkor

 • Stora porer

 • Oren hud och acne

 • Milier

 • Keratosis pilares

 • Pigmenteringar

 • Ärr, inklusive acneärr

 • Kirurgiska ärr och brännskador

 • Hudbristningar och alopecia

 

Ytligare behandlingar kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad, får fin lyster och glow. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, med Dermapen har förre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur på 3–6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30–60 minuter och bör för bästa resultat upprepas på 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter en Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

​Ansikte 2 195:-

Ansikte+hals 2 995:-

Ansikte+hals+dekolletage 3 595:-

Obs! Våra Dermapenbehandlingar går EJ att boka online.
Ring 054-21 15 95 eller besök oss.

från 2 195:-

Please reload

Kontakta oss
054-21 15 95

VIKTIG BOKNINGSINFO!

Det går att boka behandlingstider online eller via telefon. Vid bokningstillfället ber vi dig uppge om du har medicinska problem eller är gravid! Det är viktigt så att vi kan ta hand om dig på bästa sätt. Kom gärna i god tid före din bokning och sitt ner och koppla av! Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätt att korta ner behandlingstiden. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. För sent avbokad tid debiteras med 50 %. Presentkortens giltighet är 6 månader, så tänk på att boka din behandling i god tid då presentkortet måste vara inlöst före utgångsdatumet. Med reservation för ev. prisändringar. Presentkort återlöses inte mot kontanter.

Giltigheten på kurkorten är 1 år från betalningsdatum. Kurkort återlöses inte mot kontanter. 

Butiken:

måndag - fredag 12-13 samt 16-17
lördag 12-14

Behandlingar:

måndag - fredag 10-17
lördag 9-14

Sommarstängt v. 27-30


För närvarande varierar våra öppettider. Håll dig gärna uppdaterad via Facebook och Instagram. Vill du handla enskilt, vänligen boka in en tid på telefon 054-21 15 95, så hjälper vi dig.

Läs "viktig information i virustider"

OBS! Du kan boka 2 veckor i förväg

Järnvägsgatan 11, 652 25 Karlstad

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Google Places Icon