KROPP

Låt oss ta hand om Dig. Unna dig behandlingar som tar hand om både ansikte och kropp. En total upplevelse för alla dina sinnen! Passar lika bra för kvinnor som för män!

Hos Suzie Picant Karlstad Spa & Hudklinik erbjuder vi massage, kroppsbehandlingar, duopaket och topptilltåbehandlingar. Varför inte träffa kompisgänget eller arbetskamraterna för en stunds avkoppling.

 

Massage

Massage löser upp spänningar och kramper. Det förbättrar musklernas cirkulation. Massage ökar utsöndringen av lugn- och rohormonet oxytocin och samtidigt sänker det dina stresshormoner. Du känner dig lugn och avslappnad.

Tranquillity Aromamassage

60 min

Helkroppsmassage med varm tranquillity aromaolja.

925:-

Klassisk massage

25 min

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler.
Axlar, rygg, nacke.

480:-

Avslappningsmassage

25 min

En mycket lätt massageform som har ett mycket stressreducerande syfte. Lämplig behandling för personer med starkt behov av avkoppling. Den aromatiska oljan som terapeuten använder hjälper till att ge muskelavspänning, samt ger ett ökat välbefinnande och inre harmoni.

480:-

Avslappningsmassage, helkropp

40 min

En mycket lätt massageform som har ett mycket stressreducerande syfte. Lämplig behandling för personer med starkt behov av avkoppling. Den aromatiska oljan som terapeuten använder hjälper till att ge muskelavspänning, samt ger ett ökat välbefinnande och inre harmoni.

765:-

Hot Stone Massage

1 tim 10 min

En topp-till tå behandling med varma lavastenar. Denna behandling väcker dina sinnen och du känner dig underbart avslappnad. Blod- och lymfcirkulation ökar.

980:-

Please reload

 

Kroppsbehandlingar

Tranquillity Face & Body ritual

90 min

En unik kropps- och ansiktsbehandling med jadestenar tillsammans med varm tranquillityolja. En djupt avslappnande upplevelsebehandling samtidigt som huden får näring, lyster, fukt och fasthet.

1 150:-

Body Strategist Cellulitbehandling

60 min

En balanserande och avgiftande behandling för att förbättra ämnesomsättningen, samtidigt som den är djuprengörande och slimmande. Tillför mineraler på djupet, ger en fast och slät hud, ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och ämnesomsättningen.

925:-

Ryggrengöring

50 min

Rengöring, ånga, grundlig porrengöring, peeling och mask.

825:-

Behandling ”I väntans tider” för gravida.

50 min

Slappna av och njut under en säker behandling som skänker elasticitet och motverkar hudbristningar. Speciellt liniment som ger vitalitet åt trötta, värkande och svullna ben.
Specialmask för magen.

825:-

Please reload

 

Duopaket

 

Bokningsregler: Ev. avbokning ska ske minst 24 timmar innan på telefon (ej mail). Meddela gärna vid bokning om du är gravid eller har någon allergi. Vid inflammation eller infektion ska du inte behandlas. Vill ni boka andra behandlingar vid ett spatillfälle – boka gärna i god tid.

Kärleksmassage

Ta med din bästa vän eller partner/käresta på en duobehandling med klassisk massage. Ni har tillgång till vår lilla relaxavdelning (ej spabad)​

25 min 480:-/person

40 min 765:-/person

Tillägg, ett glas dryck (färskpressad råsaft av dagens frukter) med ost och kexfat samt tillgång till vår relaxavdelning 110:-/person​ (vid specialkost/allergier 120:-/person).

 

Obs! Vår kärleksmassage går EJ att boka online. Ring 054-21 15 95 eller besök oss.

 
 
 
 
 

Topp till tå

Topp till Tå Classic

 

50 min kropp + 1 tim 10 min Ansiktsbehandling Classic 1 695:-

För dig som önskar en skön helkroppsmassage med aromatiska oljor före din ansiktsbehandling Classic. Rengöring, ånga, grundlig porrengöring, peeling, akupressur med aromaessence. Massage av ansikte, hals, decolltage och axlar, mask samt varma oshiborihanddukar. Ansning av bryn ingår.

 

När du bokar denna behandlingen, boka först in Topp till Tå-Classic Kropp och sedan Topp till Tå-Classic Ansikte.

Topp till Tå Compact

 

40 min kropp + 50 min Ansiktsbehandling Compact 1 480:-

För Dig som önskar en lätt helkroppsmassage med aromatiska oljor före Din Ansiktsbehandling Compact. Rengöring, peeling, ånga, välj mellan ansiktsmassage eller portömning, mask samt avslutande varma oshiborihanddukar.

 

När du bokar denna behandlingen, boka först in Topp till Tå-Compact Kropp och sedan Topp till Tå-Compact Ansikte.

Kontakta oss
054-21 15 95

VIKTIG BOKNINGSINFO!

Det går att boka behandlingstider online eller via telefon. Vid bokningstillfället ber vi dig uppge om du har medicinska problem eller är gravid! Det är viktigt så att vi kan ta hand om dig på bästa sätt. Kom gärna i god tid före din bokning och sitt ner och koppla av! Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätt att korta ner behandlingstiden. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. För sent avbokad tid debiteras med 50 %. Presentkortens giltighet är 6 månader, så tänk på att boka din behandling i god tid då presentkortet måste vara inlöst före utgångsdatumet. Med reservation för ev. prisändringar. Presentkort återlöses inte mot kontanter.

Giltigheten på kurkorten är 1 år från betalningsdatum. Kurkort återlöses inte mot kontanter. 

Butiken:

måndag - fredag 12-13 samt 16-17
lördag 12-14

Behandlingar:

måndag - fredag 10-17
lördag 9-14

Sommarstängt v. 27-30


För närvarande varierar våra öppettider. Håll dig gärna uppdaterad via Facebook och Instagram. Vill du handla enskilt, vänligen boka in en tid på telefon 054-21 15 95, så hjälper vi dig.

Läs "viktig information i virustider"

OBS! Du kan boka 2 veckor i förväg

Järnvägsgatan 11, 652 25 Karlstad

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google Places Icon