KROPP

Låt oss ta hand om Dig. Unna dig behandlingar som tar hand om både ansikte och kropp. En total upplevelse för alla dina sinnen! Passar lika bra för kvinnor som för män!

Hos Suzie Picant Karlstad Spa & Hudklinik erbjuder vi massage, kroppsbehandlingar, duopaket och topptilltåbehandlingar. Varför inte träffa kompisgänget eller arbetskamraterna för en stunds avkoppling.

 

Massage

Massage löser upp spänningar och kramper. Det förbättrar musklernas cirkulation. Massage ökar utsöndringen av lugn- och rohormonet oxytocin och samtidigt sänker det dina stresshormoner. Du känner dig lugn och avslappnad.

Tranquillity Aromamassage

60 min

Helkroppsmassage med varm tranquillity aromaolja.

925:-

Klassisk massage

25 min

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler.
Axlar, rygg, nacke.

480:-

Avslappningsmassage

25 min

En mycket lätt massageform som har ett mycket stressreducerande syfte. Lämplig behandling för personer med starkt behov av avkoppling. Den aromatiska oljan som terapeuten använder hjälper till att ge muskelavspänning, samt ger ett ökat välbefinnande och inre harmoni.

480:-

Avslappningsmassage, helkropp

40 min

En mycket lätt massageform som har ett mycket stressreducerande syfte. Lämplig behandling för personer med starkt behov av avkoppling. Den aromatiska oljan som terapeuten använder hjälper till att ge muskelavspänning, samt ger ett ökat välbefinnande och inre harmoni.

765:-

Hot Stone Massage

1 tim 10 min

En topp-till tå behandling med varma lavastenar. Denna behandling väcker dina sinnen och du känner dig underbart avslappnad. Blod- och lymfcirkulation ökar.

980:-

Please reload

 

Kroppsbehandlingar

Tranquillity Face & Body ritual

90 min

En unik kropps- och ansiktsbehandling med jadestenar tillsammans med varm tranquillityolja. En djupt avslappnande upplevelsebehandling samtidigt som huden får näring, lyster, fukt och fasthet.

1 150:-

Body Strategist Cellulitbehandling

60 min

En balanserande och avgiftande behandling för att förbättra ämnesomsättningen, samtidigt som den är djuprengörande och slimmande. Tillför mineraler på djupet, ger en fast och slät hud, ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och ämnesomsättningen.

925:-

Ryggrengöring

50 min

Rengöring, ånga, grundlig porrengöring, peeling och mask.

825:-

Behandling ”I väntans tider” för gravida.

50 min

Slappna av och njut under en säker behandling som skänker elasticitet och motverkar hudbristningar. Speciellt liniment som ger vitalitet åt trötta, värkande och svullna ben.
Specialmask för magen.

825:-

Please reload

 

Topp till tå

Topp till Tå Classic

 

50 min kropp + 1 tim 10 min Ansiktsbehandling Classic 1 695:-

För dig som önskar en skön helkroppsmassage med aromatiska oljor före din ansiktsbehandling Classic. Rengöring, ånga, grundlig porrengöring, peeling, akupressur med aromaessence. Massage av ansikte, hals, decolltage och axlar, mask samt varma oshiborihanddukar. Ansning av bryn ingår.

 

När du bokar denna behandlingen, boka först in Topp till Tå-Classic Kropp och sedan Topp till Tå-Classic Ansikte.

Topp till Tå Compact

 

40 min kropp + 50 min Ansiktsbehandling Compact 1 480:-

För Dig som önskar en lätt helkroppsmassage med aromatiska oljor före Din Ansiktsbehandling Compact. Rengöring, peeling, ånga, välj mellan ansiktsmassage eller portömning, mask samt avslutande varma oshiborihanddukar.

 

När du bokar denna behandlingen, boka först in Topp till Tå-Compact Kropp och sedan Topp till Tå-Compact Ansikte.