Kontakta oss
054-21 15 95

Järnvägsgatan 11, 652 25 Karlstad

E-post: info@suziepicant.se
Avbokning eller tidsbokning kan EJ ske via mail

VIKTIG BOKNINGSINFO!

Det går att boka behandlingstider online eller via telefon. Vid bokningstillfället ber vi dig uppge om du har medicinska problem eller är gravid! Det är viktigt så att vi kan ta hand om dig på bästa sätt. Kom gärna i god tid före din bokning och sitt ner och koppla av! Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätt att korta ner behandlingstiden. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. För sent avbokad tid debiteras med 50 %. Presentkortens giltighet är 6 månader, så tänk på att boka din behandling i god tid då presentkortet måste vara inlöst före utgångsdatumet. Med reservation för ev. prisändringar. Presentkort återlöses inte mot kontanter.

Giltigheten på kurkorten är 1 år från betalningsdatum. Kurkort återlöses inte mot kontanter. 

Butiken:
måndag - fredag
10-13 samt 16.30-17.30
Lördagar 12-13

Behandlingar
:
måndag - fredag 10-18
Lördag 9-12

OBS! Du kan boka 6 veckor i förväg

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google Places Icon

GDPR

DATASKYDD - TRYGG HANTERING AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi på Suzie Picant Karlstad Spa & Hudklinik värnar om att ge dig som kund ett tryggt och säkert bemötande vid varje besök hos oss. Vi är också måna om att skydda din personliga integritet genom en trygg hantering av dina personuppgifter.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en förordning som gäller i hela EU och den ersätter den svenska personuppgiftslagen den 25 maj 2018. I och med den nya lagen, skärps kraven på hur vi som företag hanterar dina personuppgifter. Vi har valt att göra följande:

Du som kund får meddela oss om vi inte får lagra dina uppgifter. Du kan enkelt ändra, ta bort eller begränsa användandet av dina personuppgifter genom att kontakta oss på telefon, mail eller via onlinebokningen. Vi använder dina uppgifter såsom namn, adress, telefon och mail, för bokning av behandling, köp, nyhetsbrev, sms-erbjudande samt smsbekräftelse. Vi rensar/gallrar dina uppgifter när du inte varit i kontakt med oss på fyra år.

 

 

Med vänlig hälsning

Suzie Tingvall, Suzie Picant Karlstad Spa & Hudklinik

Järnvägsgatan 11, 652 25 Karlstad
Telefon 054-21 15 95

 

Genom att inte höra av dig till oss för ändring av uppgifter, godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter.