Viktig information i virustider!

Med anledning av Covid-19 håller vi öppet men med lite förändringar i våra öppettider. Följ oss gärna på våra sociala medier.


Vi håller oss uppdaterade i utvecklingen och följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kommer hålla oss hemma vid minsta sjukdomssymptom och hoppas att du gör detsamma. Som kund hos oss är du mycket viktig och du ska självklart känna dig trygg när du kommer till oss.
 

En önskan från oss på salongen under Coronavirusets spridning är att alla som kommit hem från utsatta områden (enligt Folkhälsomyndigheten), väntar med att komma på behandling hos oss minst 14 dagar. Detta för att minimera risk för att smittan förs vidare. Det gäller även för mig och min personal. Ingen av oss har varit utomlands den senaste tiden.


Vi hoppas på förståelse och tack snälla för visad hänsyn. 


Suzie Tingvall
Ägare, auktoriserad hudterapeut, innehavare av gesällbrev

Kontakta oss
054-21 15 95

VIKTIG BOKNINGSINFO!

Det går att boka behandlingstider online eller via telefon. Vid bokningstillfället ber vi dig uppge om du har medicinska problem eller är gravid! Det är viktigt så att vi kan ta hand om dig på bästa sätt. Kom gärna i god tid före din bokning och sitt ner och koppla av! Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätt att korta ner behandlingstiden. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling. För sent avbokad tid debiteras med 50 %. Presentkortens giltighet är 6 månader, så tänk på att boka din behandling i god tid då presentkortet måste vara inlöst före utgångsdatumet. Med reservation för ev. prisändringar. Presentkort återlöses inte mot kontanter.

Giltigheten på kurkorten är 1 år från betalningsdatum. Kurkort återlöses inte mot kontanter. 

Butiken:

måndag - fredag 12-13 samt 16-17
lördag 12-14

Behandlingar:

måndag - fredag 10-17
lördag 9-14

Sommarstängt v. 27-30


För närvarande varierar våra öppettider. Håll dig gärna uppdaterad via Facebook och Instagram. Vill du handla enskilt, vänligen boka in en tid på telefon 054-21 15 95, så hjälper vi dig.

Läs "viktig information i virustider"

OBS! Du kan boka 2 veckor i förväg

Järnvägsgatan 11, 652 25 Karlstad

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google Places Icon