top of page

Våra utvalda produkter

DET BÄSTA OCH SENASTE INOM HUDVÅRD & MAKEUP

babor.jpg

Babor

Vetenskap och forskning är en del av Babor. De tar fram effektiva produkter för behandlingar av specifika hudtillstånd och strävar efter att bevara naturlig skönhet. Deras forskningsteam i Tyskland består av dermatologer, biokemister, molekylärbiologer, fysiker och experter. 

En Baborbehandling är en unik upplevelse, skräddarsydd för dina individuella behov. Ta dig tid och njut av en behandling.

bioline.jpg

Bioline

Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder.

 

Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt. Att du dessutom ser resultaten redan efter några veckor är ju inte helt fel det heller... eller hur?!

cz.jpg

Comfort Zone

Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier.

 

Comfort Zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort Zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el. 

dermalogica.jpg

Dermalogica

Dermalogica mötte dagens ljus 1986. Det var då som allt blinkade i neon, hårsvallen var större än någonsin och skönhet var viktigare än hudhälsa. Produkter för huden var glittriga accessoarer som matchade badrummen. Ingen pratade om ingredienser eller resultat. 

Dermalogicas koncept med hudvård som gör skillnad för – just det – din hud och inte ditt badrumsskåp, har förändrat marknaden radikalt. Innovativa produkter och målinriktade behandlingar är ledorden – och Dermalogicafans världen över har frisk hud, inifrån och ut. 

Exuviance_qr.jpg

Exuviance Professional 

Exuviance Professional hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance Professional produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.​

Du handla din Exuviance Professional produkter direkt i vår egen webshop, Klicka här >

nannic.jpg

Nannic

Nannic Sverige är ett svenskt familjeföretag som grundades 1991 av Ann Sundqvist som än i dag driver bolaget. Företaget innehar agenturen i Sverige för det internationella hudvårdsmärket Nannic som distribueras i över 38 länder.

Produkterna produceras i Belgien av företaget Nannic International som årligen lanserar nya unika värdsnyheter. Nannic Sverige har en mycket spännande och innovativ produktportfölj och har sedan starten med framgång byggt upp ett givande samarbete med ca 800 hudvårdssalonger, kliniker och SPA runt om i landet.

pur.jpg

Pür

Pür är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Pür innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler. Vi vet ju redan hur fantastiskt bra mineraler är för alla hudtyper och hudtillstånd, men Pür är mer än så!

 

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

bottom of page