Våra utvalda produkter

DET BÄSTA OCH SENASTE INOM HUDVÅRD & MAKEUP

Babor

Exakt hudvård är en konst

Vetenskap och forskning är en del av Babor. De tar fram effektiva produkter för behandlingar av specifika hudtillstånd och strävar efter att bevara naturlig skönhet. Deras forskningsteam i Tyskland består av dermatologer, biokemister, molekylärbiologer, fysiker och experter. Babor har precis mottagit fem priser på Beauty Forum Awards 2018. De tilldelades "Beauty Oscars" i kategorierna Hudvård, Apparatur, Dekorativ Kosmetik och två Innovation Awards.

En Baborbehandling är en unik upplevelse, skräddarsydd för dina individuella behov. Ta dig tid och njut av en behandling.

Bioline

Förädlar det bästa från naturen

Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt.

 

Det finns det inga mineraloljor i Biolines produkter. Logiska system och innovativa produkter gör din hudvård roligare och mer njutbar. Att du dessutom ser resultaten redan efter några veckor är ju inte helt fel det heller... eller hur?!

Comfort Zone

Fantastiska produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat

Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier.

 

Comfort Zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort Zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el. 

Dermalogica

Lär känna Dermalogica (och få din bästa hud någonsin)

Dermalogica mötte dagens ljus 1986. Det var då som allt blinkade i neon, hårsvallen var större än någonsin och skönhet var viktigare än hudhälsa. Produkter för huden var glittriga accessoarer som matchade badrummen. Ingen pratade om ingredienser eller resultat. Allt kretsade kring doft, snygga förpackningar och lyxkänsla.

Dermalogicas koncept med hudvård som gör skillnad för – just det – din hud och inte ditt badrumsskåp, har förändrat marknaden radikalt. Innovativa produkter och målinriktade behandlingar är ledorden – och Dermalogicafans världen över har frisk hud, inifrån och ut. 

Exuviance

Vårda Din hud – använd hudvårdsprodukter som ger resultat!

Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

Exuviance bevisat effektiva hudvårdsprodukter bygger på professorerna Dr.Eugene van Scott´s och Dr.Ruey Yu´s (Princeton, USA) världspatenterade produkter. Forskningen och utvecklingen bakom Exuviance har pågått i mer än 40 år. Detta är din trygghet. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris.

Nannic

Enastående produkter som verkar på djupet.

Nannic Sverige är ett svenskt familjeföretag som grundades 1991 av Ann Sundqvist som än i dag driver bolaget. Företaget innehar agenturen i Sverige för det internationella hudvårdsmärket Nannic som distribueras i över 38 länder.

Produkterna produceras i Belgien av företaget Nannic International som årligen lanserar nya unika värdsnyheter. Nannic Sverige har en mycket spännande och innovativ produktportfölj och har sedan starten med framgång byggt upp ett givande samarbete med ca 800 hudvårdssalonger, kliniker och SPA runt om i landet.

Pür Cosmetics

Vårdar din hud!

Pür är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Pür innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler. Vi vet ju redan hur fantastiskt bra mineraler är för alla hudtyper och hudtillstånd, men Pür är mer än så!

 

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

Please reload